Федиенко Василий «Мовлення дитини»

Комплектация книг Школа 1 рабочй день!

Описание
Робочі зошити серії «ДИВОСВІТ», укладені за програмою «Я У СВІТІ», допоможуть вам якнайкраще підготувати дитину до школи. Посібники серії однаково ефективно можуть бути використані як для індивідуальних занять, так і для колективної роботи з дітьми у дошкільних навчально-виховних закладах. Під час укладання зошитів було використано інноваційну технологію інтегрованих занять. Тобто до занять із кожної дисципліни було інтегровано матеріал з усіх базових напрямів навчання: природознавства, суспільствознавства, математики, логіки, розвитку мовлення тощо. Цей посібник допоможе вам сформувати у дітей старшого дошкільного віку (6—7-й рік життя) елементарну мовленнєву компетентність. Зміст дібраних завдань спрямований на розвиток фонематичного слуху, комунікативного мовлення, логічного мислення, навчання елементів грамоти, збагачення словникового запасу.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.