Авторская группа МАГ «Вчимося з Марусею та Ведмедем: Математика»

Комплектация книг Ранок 1 рабочй день!

Описание
Ваш малюк eже підріс, а отже, настав час готуватися до школи і потрошку знайомитися із математикою. Який же це складний, а часом навіть нудний процес! Але хіба навчання дошкільнят може бути нудним? Звичайно, ні! І ця книга - яскравий доказ цього. Героїня нашої книжки - весела бешкетниця Маша - весь час вигадує для малюка нові забави: цікаві ігри, захопливі вправи. Виконуючи її завдання, малюк непомітно для себе дізнається багато нового: вивчить цифри, познайомиться з геометричними фігурами, спробує розв'язувати приклади і навчиться логічно мислити. Коли граєшься з нашою книгою, усе це дуже просто і цікаво! Навчання математики стане і цікавим, і корисним для малюка, адже в цій книзі: - цікаві завдання та ігри, вигадані Машею; - яскраві наліпки для знайомства з математикою; - розмальовки; - призові наліпки-медальки; - спілкування з улюбленим героєм. Мова видання - українська

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.