Малярчук А.Я. «Виправлення вад мовлення Звуки Щ,Ч,Ш,Ж»

Комплектация книг Литера 1 рабочй день!

Описание
Посібник для виправлення вад мовлення (порушення вимовляння окремих звуків, неправильне розрізнення звуків та їх сполучень на слух та ін.), які можуть спричинити у дітей певні труднощі в оволодінні читанням і письмом. Книжка містить вправи на вимову кількох звуків, що дуже зручно для батьків, діти яких мають труднощі з вимовлянням лише окремих звуків. Опрацьовуючи одні й ті самі слова в різних завданнях, малюки закріплюють вимову звуків, збагачують свій словниковий запас, розвивають увагу, пам’ять, логічне мислення. Усі вправи становлять єдність малюнків і завдань до них. Рекомендовано вчителям-логопедам, вчителям і вихователям шкіл та дитячих садків. Стане у пригоді батькам для самостійної роботи над розвитком мовлення у дітей.
Что еще купить
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.