Гургула Ігор «Проза життя»

Комплектация книг Апрiорi 1 рабочй день!

Описание
Проза життя… Назва цієї книги напряму відзеркалює її зміст. Автор — Ігор Гургула, знаний насамперед тим, що темою літературних досліджень обирає сучасника з усіма його проблемами протиріччями, переживаннями та сумнівами. Герої повістей Ігоря Гургули — люди різні за фахом, віком та уподо- баннями. Письменник зумів вивести плихологічний тип сучасника. Ось такими ми є у полоні нашого сьогодення. Автор наче створює літопис сучасності без прикрас та фантазерства. Показує нам життя таким яке воно є насправді. У цьому сила і привабливість прози І. Гургули. Вана наскріь екзестенційна, прозорлива, правдива. Усім хто прагне подивитися у дзеркало нашої дійсності прискіпливим пером письменника.
Что еще купить
Антологія української поезії ХХ століття: від Тичини до Жадана

Сборник

Антологія української ...
510 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.